web analytics

Egyetemes imahét kezdődik vasárnap gyülekezetünkben

Közelről és távolról is érkeznek vendéglelkipásztorok Szatmár-Szigetlanka ökumenikus imahetére, mely vasárnap kezdődik és az azt követő vasárnapig tart. A kezdő és záró istentiszteletek 17 órától, a hétköznapiak 18 órától kezdődnek.

Vasárnap ifj. Pallai Béla nagypeleskei görögkatolikus parókus érkezik. Hétfőn Varga Szilárd Csaba a Szatmárnémeti Református Gimnázium iskolalelkésze néhány diákjával együtt szolgál. Kedden az Arad megyei Kisperegről Tóbiás Tibor György, szerdán a Bihar megyei Szalárdról Varga Botond Endre jön Igét hirdetni. Csütörtökön a közeli Szamosdaráról Versényi István, pénteken a Temes megyei Lugosról Gáll Zoltán érkezik, szombaton pedig a Tolnay István nagykárolyi esperes zárja a vendéglelkészek sorát. Vasárnap a Hanna Projekt nevű együttes a magyarországi Kiskőrősről és Budapestről jön dicsérni az Istent modern és minőségi énekekkel.

A hét során a gyülekezet szinte minden csoportja megmozdul: énekel a nőszövetség és az énekkar, verseket mondanak, jeleneteket adnak elő és szolgálnak a nőszövetségi tagok, az ifjak, a konfirmandusok és a gyerekek. Mindenkit várnak szeretettel, hovatartozástól függetlenül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük